Parbrize si lunete auto Mercedes M Class


Parbrize,lunete,geamuri laterale

Parbrize auto Mercedes M Class in Bucuresti. Montaj parbrize Mercedes M Class la domiciliul clientului. Parbrize Pilkington. Parbrize Fuyao.

Parbrize auto pentru toate modelele Mercedes M Class

Vindem, livram si montam la domiciliul clientului (in Bucuresti si Ilfov) intraga gama de parbrize, lunete si geamuri laterale pentru Mercedes M Class. Gama variata de producatori (Fuyao, Benson, Saint-Gobain, Benson, Pilkington)

Adaugati datele de contact









Parbrizul automobilului tau este mult mai important decat ai crede. Acesta are rolul de a-ti oferi confort termic, confort termic, de a te proteja impotriva prafului si a ganganiilor atunci cand conduci cu o viteza mare si mai ales de a-ti asigura vizibilitate.

De-a lungul timpului, parbrizele au evoluat extrem de mult, ajungand de la simple foi de sticla sa fie realizate din geamuri laminate ( duplex sau tripex), care nu se sparg in momentul in care sunt supuse socurilor fizice, ci doar dezvolta crapaturi. Un astfel de geam contribuie extrem de mult la siguranta soferului si la siguranta pasagerilor, deoarece in cazul unor accidente nu produce cioburi si mentine un grad mare de vizibilitate.

Totusi, atunci cand o piatra reuseste sa iti crape parbrizul sau un accident usor produce o fisura in acesta, singura solutie pe care o ai la indemana este acela de a-l inlocui.

Cum inlocuiesti parbrizul?

Ai doua op?iuni: fie mergi intr-un service specializat, fie apelezi la noi. Ceea ce este cert, este faptul ca inlocuirea parbrizului trebuie sa fie facuta de o echipa de profesionisti, care folosesc materiale de cea mai buna calitate pentru montaj, au experienta si acorda atentie fiecarui detaliu.

Daca apelezi la noi, te poti bucura de o multime de avantaje:

Dupa inlocuire este important sa ingrijesti parbrizul

Dupa inlocuirea parbrizului, iti oferim o garantie de 2 ani, in asa fel incat in cazul in care exista eventuale erori de montaj sa te bucuri de o inlocuire gratuita. Pentru a te bucura cat mai multa vreme de noul parbriz, este bine sa il ingrijesti corect. Acest lucru implica schimbarea stergatoarelor atunci cand acestea nu mai functioneaza corect, evitarea trantirii usilor, curatarea frecventa cu solutii profesionale si evitarea unor actiuni care pot dauna, cum ar fi turnarea apei fierbinte pe geam pentru dezghetare pe timp de iarna.

Daca ai un parbriz bine ingrijit, te poti bucura atat de confort, cat si de siguranta deplina.

Furnizorii nostri de parbrize sunt :


Avem parbrize, lunete, geamuri pentru urmatoarele marci :


© Copyright 2017 - 2024 . Parbriz-Luneta.ro