Parbrize si lunete auto Peugeot Boxer


Parbrize,lunete,geamuri laterale

Lunete auto Peugeot Boxer in Bucuresti. Montaj lunete Peugeot Boxer la domiciliul clientului. Luneta Pilkington. Luneta Fuyao.

Lunete auto pentru toate modelele Peugeot Boxer

Vindem, livram si montam la domiciliul clientului (in Bucuresti si Ilfov) intraga gama de lunete pentru Peugeot Boxer. Gama variata de producatori (Fuyao, Benson, Saint-Gobain, Benson, Pilkington)

Adaugati datele de contact









Istoria automobilului a inceput fara una dintre cele mai importante componente ale vehiculelor de astazi: geamul. Primele automobile nu aveau parbrize, nu aveau geamuri laterale si nu aveau lunete, iar aceste lucru dadea nastere unui numar mare de probleme: soferii si pasagerii riscau sa fie prafuiti, sa inghita tot felul de vietuitoare si chiar sa fie loviti de pietre si de alte obiecte de afara. La inceput, soferii purtau casti de protectie, insa cu timpul, au aparut parbrizele.

Nici odata cu aparitia parbrizelor lucrurile nu au fost mult imbunatatite. Acestea erau formate dintr-o singura foaie de sticla si erau foarte periculoase atunci cand se spargeau. Evolutia a fost una continua insa:

Astazi, nu doar parbrizul este important la o masina, ci si luneta sau geamurile laterale. Desi cel mai adesea se pune accend pe parbriz atunci cand este vorba despre geamurile auto, luneta este la fel de importanta. Tocmai de aceea, atunci cand descoperi ca luneta a fost crapata este bine sa o inlocuiesti imediat.

Ce presupune inlocuirea lunetei?

Inlocuirea lunetei nu este nici atat de scumpa, nici atat de dificila precum ai crede. Aceasta se poate face simplu, direct la tine acasa. Daca luneta ta a avut de suferit si este crapata, tot ceea ce ai de facut este sa ne suni si sa ne spui modelul automobilului pe care il conduci. In cel mai scurt timp vom gasi luneta potrivita pentru tine, o vom livra cu atentie pana in locul in care se afla masina ( atata vreme cat esti din Bucuresti, Ilfov sau imprejurimi ) si o vom monta.

Pentru montaj avem o echipa de profesionisti care au experienta vasta si acorda maxima atentie fiecarui detaliu. In cel mai scurt timp posibil, vei putea sa te bucuri din nou de flexibilitatea pe care ti-o ofera automobilul, fara a fi nevoit sa ajungi in service si fara a cheltui foarte multi bani.

De ce sa ne alegi pe noi?

1. Pentru ca iti oferim o varietate uriasa de lunete auto de cea mai buna calitate. Comercializam atat lunete originale, cat si lunete produse de Benson, Pilkington sau Nordglass. Toate sunt aprobate de producatorul autovehiculului si inglobeaza tehnologiile de care acesta are nevoie pentru a-ti oferi confort total.

2. Pentru ca avem preturi foarte atractive, in asa fel incat bugetul tau sa nu aiba de suferit;

3. Pentru ca nu doar comercializam, ci si montam lunetele. IN felul acesta, te poti bucura de un serviciu complet si nu trebuie sa cauti un service specializat;

4. Pentru ca fiecare lucrare dusa la bun sfarsit este insotita de o garantie de 2 ani. Avem convingerea ca toate serviciile pe care le oferim sunt de cea mai buna calitate, in asa fel incat atunci cand apare o eroare, sa o reparam cat mai repede posibil.

Furnizorii nostri de lunete sunt :


Avem parbrize, lunete, geamuri pentru urmatoarele marci :


© Copyright 2017 - 2024 . Parbriz-Luneta.ro